Sötnosar

I går kväll hade jag en sån där hemsk nattningskväll, usch och fy! Det är så underbart med trots, hunger, vrål, skrik, mm…  Jag hade kunnat gjort vad som helst för att jag skulle ha kunnat dela på mig. Men jag fick min belöning efteråt då båda barnen somnade och sov så sött bredvid varandra i vår säng. Det riktigt värmde i mammahjärtat när jag tittade på dom och jag vågade mig tom på att fotografera trots risken att dom skulle vakna till av blixten och jag då skulle få återuppleva de hemska igen 😉

Oliver somnade han oxå fast han inte fått på sig sin pyjamas

Join the Conversation

4 Comments

  1. Åh dem är ju för söta gullegrisarna! Vilket underbart kort! Jag blir lika paff på varenda bild på oliver det går så fort! Tur att vi ses i helgen 😉 ha en fin kväll!! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *