En cykeltur i höstsolen

I dag ville Isabella cykla när vi kom hem från dagis, hon tjatade hela vägen hem. Så efter middagen gick vi ut och mötte pappa G vid tunnelbanan. Isabella var jätte duktig och cyklade hela vägen fram och tillbaka jätte fint! Det var en mycket glad och stolt far vi mötte som var impad av sin duktiga lilla dotter! (ja, självklart jag med) G kom ju hem tidigare i dag eftersom jag skulle i väg på föräldramöte på dagis. Mötet gick bra och var intressant.
Bjuder på några mobilbilder från cykelturen.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Så duktig hon är 🙂 Man ser lite på sista bilden att hon “kämpar” med lilla tungan utanför.. Haha ;D Hoppas allt är bra med Er alla o ha en mysig helg!! Kram..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *