En liten tandsing

En liten tandsing har spruckit igenom i Olivers underkäke och är jätte vass. Det känns skönt att han gillar mat så mycket så att vi kanske inte behöver amma så länge till. Jag är så nervös att han ska bita mig i tutten, just nu rivs det bara till i mellan åt och det är tillräckligt!!
Oliver har smakat på massor av olika frukt- och grönsakspuréer och gröt mm den senaste tiden. I går testade han kalops för första gången och det slank ner de med så det blir nog inga problem att börja vänja om honom. Men det är ju väldigt praktiskt att amma för man har ju alltid maten med sig utan att behöva tänka 😉

I dag har jag och Oliver träffat hans småkompisar och deras mammor i föräldragruppen på bvc. Till bvc tog vi en promenad tillsammans med Elmer och hans mamma, jätte kul att lära känna dom. På bvc fick vi se en film och prata om sömn. På tal om sömn så blir det nog natti natti snart för min del, är riktigt trött i kväll.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Han är så fin lilleman, vad roligt att han gillar mat så mycket!
    Kul att träffa småkompisarna lite och få vara tillsammans med!
    Håller tummarna för att han inte biter dej..!
    Jag blev biten i veckan när jag tog ut en sten ur en litens mun och attans vad ont det gjorde..;(

    Ha det toppen! Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *