Ett år utan vår älskade Tjorven

I dag är det exakt ett år sedan vår älskade Tjorven fick lov att somna in… Tårarna rinner och det har dom mer eller mindre gjort från och till i ett års tid. Tjorven är så otroligt saknad och jag skulle kunna göra vad som helst för att få henne tillbaka…. Men vi kan också skoja och skratta vissa stunder då vi tänker tillbaka på en massa roliga minnen som hon gett oss. Underbara lilla hund! Vi kan även i vissa situationer säga till varandra “Det här hade Tjorven gillat..” eller “Nu hade Tjorven gjort så här…”
Efter frukosten åkte vi bort till djurminneslunden där hon är begravd och planterade en blomma.

Älskade Tjoven-korven vila i frid!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vi tänker på er!! Och förstår att det är oerhörd saknad! Men vad bra att man ska skratta med åt härliga minnen med finaste tjorven.

    Massa kramar från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *