Join the Conversation

3 Comments

  1. Den där tapeten är fantastisk. När jag någon gång i framtiden köper hus eller flyttar till våning i stan (drömma får man) då vill jag ha just den i vårt sovrum, vad heter den? Och barnen dina, sötnosarna växer ju så det knakar!!

    ang förskolor: Mina barn har alltid gått på kommunala och jag tycker det fungerat jätte bra, vi har trots allt testat sammanlagt 4 olika för vi flyttade på stackars Junie rätt mkt där en period iom hennes pappa och min separation när hon var liten. Den kommunala pedagogiken samt läraplan, som privata också måste följa tror jag, är en bra mix mellan alla olika tankesett/pedagogigker som finns, man tar det bästa ifrån alla och blandar till proffsigt sunt förhållningsettet. Det tkr jag är positivt, men då gäller det att förskolan har kompetent personal och utbildade förskolelärare som klarar att styra upp detta.INTE gamla trötta haggor som arbetat som barnskötare i hundra år, med 80-tals barr och whiskeyröst.. =)

  2. Åhh där är dem ju tant Annas och inte att glömma Alexs gullegrisar!
    Vad fina dem är små trolungarna! Jättefina bilder!

    Kramar på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *