Nya möten

I dag är det dags för oss att träffa några nya mammor och bebisar… Fick erbjudande av BVC att vara med i en föräldragrupp för andra gångs föräldrar. Det ska bli kul att se skillnaden för man oroar sig ju inte riktigt för samma saker och har inte riktigt lika mycket tid över som första gångs föräldrar 😉

Oliver och jag lämnade Isabella i morse på dagis och det var en så enkel lämning då en gammal fröken från hennes förra avdelning vikarierade där en stund i dag. Kan inte hon börja jobba där för hon har verkligen valt rätt yrke, hon är så kanon med barnen. Vi får väl se  hur hämtningen går i eftermiddag… Lillfia har inte riktigt velat gå hem dom senaste dagarna. Alltid är det nåt…

I kväll ska jag i väg på föräldramöte, alltid kul att träffa dom andra föräldrarna och höra vad som sker för barnen på dagarna.

Nu ska vi promenera bort till Liljeholmen och möta upp Sofi och Minna, hoppas ni får en bra torsdag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Hoppas att du hittar några nya vänner i föräldragruppen. Det är ju alltid skönt att träffa människor som befinner sig i samma fas som en själv som man kan prata av sig med. KRam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *