Oliver 5 månader

I dag blev vår lilla guldklimp 5 månader och vi hade tid på bvc för vägning, mätning och vaccin nr 2. Oliver blev lite ledsen redan vid den första sprutan denna gång, stackars liten. Isabella var så söt i morse innan hon gick till dagis då vi berättade att Oliver skulle få sprutor i benen i dag. Hon sa direkt “Ajajaj” sedan klappade hon på Oliver och sa “Det går över lillebror, det går över” 🙂 Sötnos!

Oliver väger nu 8570 gram och är 68 cm lång.

Efter bvc-besöket var vi på en lägenhetsvisning i Järvastaden, vi hälsade på Jeanette, Daniel och lilla Linus och efter att vi hämtat Isabella på dagis så åkte vi hem till Elis med familj och busade. Vi blev bjudna på god mat och sedan var jag och Oliver i väg på en hyreslägenhetsvisning här vid Telefonplan. Ja fortsättning följer i jakten på nytt boende!

Hoppas ni haft en bra torsdag!

Oliver pumpar musklerna i sitt gym 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. Grattis Oliver på 5 månaders dagen!Vad mysigt att bli bjudna på mat, tror nog Alexander ska få bjuda mig på mysfrukost i helgen!Vad fin Isabella är mot sin lillebror och som tur är har hon rätt det går över..;)

    Ha det toppen så lär vi ju höras..;) Puss på er! Anna &Alexander

  2. Ja, stora killen 😀

    Elis pratade om Olivers plåster och att han fått sprutor i benet hela kvällen!

    Hoppas ni har en bra fredag.

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *