Promenadtur

I dag efter frukosten åkte vi till Järvastaden hela familjen innan G åkte till jobbet. Isabella och pappa G lekte i Mulle Meck-parken medan Jeanette var snäll och visade mig och Oliver runt i området. Ja Oliver sov förstås hela rundan vilket var kanon, vi var ute i ca 2 timmar. (och dresserat bajsade han inte förrän vi kom hem innanför dörren också, haha!) Vi fick se Överjärva Gård, golfbanan, tog en liten skogstur, tittade vart barnpoolen finns som fungerar på sommaren, det blev också en liten provhandling i den lokala mataffären. Nu känns det mycket, mycket bättre att flytta 😉 Känns kanon att ha så mycket natur så nära och en massa roliga lekparker mm.

Vet inte om Oliver tyckte att Jeanette & jag pratade en massa strunt eftersom han höll för örat 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Låter verkligen toppen med allt det där i nnärheten där man bor! Och dessutom i en jättefin lägenhet med världens finaste familj 🙂

    Kram

  2. Vad skönt att det känns bättre med flytten! Håller med Sofie barnpool och grejer, då lånar vi dem små i sommar och badar en massa med!
    Ser fram emot att komma och se hur det ser ut! Låter toppen!

    Oliver tyckte nog att det blev för mycket tjöt…;) Hhaha Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *