Skaldjurseftermiddag

I går var vi hembjudna till en av sambons kollegor tillsammans med övriga kollegor med familjer. Jätte kul att träffa alla och vi åt en massa gott och övriga provade en massa viner såklart, vad annars när ett gäng vinnördar träffas haha!! Jag var lite glad över att jag körde för jag skulle inte ha mycket att komma med i gissningarna om vilken druva, årgång och vinproducent mm det var i alla olika vinerna 😉 jag är mer det är rött, smakar gott så skål!!
Det bjöds på räkor, havskräftor, ostron och hummer, mums jag älskar verkligen skaldjur!! Efter det blev det råbiff med hemgjorda pommes, ostbricka och en superduper god amerikansk citronmarängpaj!! Behöver jag säga att vi var proppmätta när vi åkte hem efter några timmar 😉
Det blev en härlig avslutning på helgen!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Åh jisses det vattnas i min mun:)ang filmen så var den kanske inte superbra men Engla satt still o tittade och den var en timme och 13 minuter:)kram

  2. Åh vad gott det ser ut! Jag följer gärna med nästa gång! Herregud vilka läckerheter! Förstår att ni blev mätta!..;)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *