Tapeter till Olivers rum

Sitter och tittar efter tapeter och fann dessa till Olivers rum. Det är en vägg i hans rum som ska tapetseras och det finns så många olika fina tapeter att välja på, här är några som jag har tittat på. Men det finns ju hundra andra också… 😉

1. “Kaj” Sandberg 2. “Brum brum” Byracka Design 3. “Dots” Pip InTrade (inreda.com)4. “Dino” Sandberg 5. “Hippo” Byracka Design

Join the Conversation

6 Comments

 1. Halloj!
  Hoppas allt är bra med er i höstrusket?? Fullt upp med packning o flytt snart antar jag?? =) Jättefina tapeter allihop..men jag föll mest för dom 2 första!Vore supersnyggt o ha det på en vägg med lite vitt runtom som ramar in 😉 Så kmr mitt nästa projekt att se ut i kommande rum..
  Ha de fint o sköt om er!! Kraaam..

 2. Jättefina tapeter allihopa! 🙂 Så himla svårt att välja!
  Finns ju så otroligt mycket fina barntapeter!

  Från det ena till det andra…
  Jag har skickat en Sweet Mommy Blogs Awards till dig via min blogg om du kikar in där! 🙂

  Hoppas allt är bra med er!
  Kram Stina

 3. 1&5 röstar jag på INTE nr 4 för ALLA har tyvärr verkligen just den tapeten. Väljer du nr5 tycker jag du ska köra på en vägg bara, annars finns det risk att det blir för mkt. KRAM

 4. Jag gillade brumbrum 🙂 men tänk om han blir en sån kille som INTE gillar bilar 😉 Den första var jättefin också.. och alla de andra haha!

  Hoppas ni får en lugn och fin dag!

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *