Tisdag

I dag var det dagisdags för Isabella och jag och Oliver promenerade till Liljeholmen och umgicks med Sofi och Minna. Det blev lite shopping, lunch i gallerian och en promenad i det härliga vädret. Det är så skönt att vara mammaledig dessa dagar 😉 På eftermiddagen hämtade vi en glad och sprallig storasyster från dagis. Hon är jätte duktig för hon är utan blöja och kissar på pottan när hon är på dagis, hoppas att det släpper snart när hon är hemma också!!
Nu är det natti natti som gäller, i morgon ska vi i väg på en lägenhetsvisning….spännande!

Oliver ville absolut inte le när jag skulle fotografera 🙂

Isabella studsar glatt hem i sina söta toffsar från dagis

Join the Conversation

1 Comment

  1. Låter som en härlig dag! Så skönt när det är fint väder såhär inför hösten! Vad söt han är lille man , verkligen jag ska inte le jag ska inte le 😉 tänker på när vi studsade till skolan när jag ser Isabellas bild! Så fin! Håller tummarna idag! Massa stora kramar från oss till er

    Kra

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *