Blandade känslor

I morgon går flyttlasset och det är med blandade känslor som jag nu går runt och plockar ned det sista här hemma! Trodde aldrig att det skulle kännas lite tungt att lämna råtthålet. Har ju velat här i från i 3 år nu.. Men det har ju också varit vårt hem i 3 år och det finns ju så mycket minnen och det är ju ändå här ens trygghet är. Tänk att vi stått ut och inte tagit ihjäl varandra på denna lilla yta 😉 Jag tror att det känns lite tungt också eftersom vi lämnar hela området men det ska samtidigt bli spännande att upptäcka ett nytt!
Så i morgon blir vi upplänningar, norrläningar och Solnabor 😉 Spännande!!!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hoppas allting går bra imorgon! Men förstår att det är blandade känslor. Tre år är lång tid att bo och man skapar ju minnen. Men jag tror det kommer bli kanonbra! Så spännande att få se sen när jag kommer! Lycka till från oss! Kramar

  2. Lycka till med ert nya boende och som nyblivna “lappar”, se upp för renarna bara !!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *