En bra tisdag

I dag har det varit en bra tisdag. Inget jobbigt trotstjafs från Isabellas sida och jag är såååå nöjd och glad. Oliver har däremot varit lite kinkig lite till och från men det kan jag överleva, hoppas bara att det har gått över nu när det snart är natt. Har haft några kämpiga nätter nu så det räcker, gäsp!

Vi har handlat på maxi i dag, alltid skönt när kyl, frys och skåp innehåller det vi behöver. G och jag åt färska och rökta räkor med baguette och aioli till lunch innan han stack i väg till jobbet. Mums!
Efter dagishämtningen gick jag och barnen och köpte kalasinbjudningskort eftersom vi har en liten donna som snart fyller 3 (shit åter igen vart tar tiden vägen??) Isabella valde några kort med robotar på och några med en prinsessa på. Sedan efter middagen hann jag röja av disken vilket gör mig överlycklig varje gång det händer eftersom det inte alltid är en självklarhet att få göra det när man själv vill.  Det blev lite legobygg en stund och jag kunde sedan natta Oliver medan jag och Isabella tittade på Expedition Vildmark som vi båda gillar och sedan nattade jag Isabella hur lätt som helst.

I love sådana dagar som idag!!

Två suddiga mobilbilder från när vi byggde lego i kväll. Ja Oliver äter ju mest på bitarna men han älskar att vara med och sno bitarna som vi vill ha och bygga med. Isabella blir ju lite halvt hysterisk i bland för att bitarna är nerdreglade 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. Haha!! Dregliga legobitar, han är ju för söt den där Oliver 😀

    Skönt att du fick en så fin dag idag, du får arkivera den i bakhuvudet och ta fram när det känns jobbigt.

    Själv är jag stolt över mig själv för att jag lyckades bra med första kvällen ensam med båda barnen. Jag vågar inte låta, sätta på teven eller skramla med nåt för då vaknar säkert Minna. Så jag sitter här i tystnad och knappar på datorn, haha! Men hon har inte vaknat än och det brukar hon annars ALLTID göra ett par gånger.

  2. Ett halleluja-moment alltså! Härligt! Önskar jag kunde säga detsamma… men tyvärr 🙁 Får glädjas med er istället 🙂

    Ser ju ut att funka med P&T:en iaf.. men jag vet inte heller hur jag känt o sätta en liten där nere.

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *