Fredag

I morse vaknade vi med snö utanför fönstret och Isabella som tjatat dom senaste veckorna om att åka skidor och skridskor var överlycklig! Själv visste jag inte riktigt vad jag tyckte eftersom ag gillar snö men jag hade inte riktigt tänkt att de skulle komma redan nu… Skönt nog så blev det sol och gröna gräsmattor på eftermiddagen. Vi som är lte oförberedda plockade i alla fall fram vinteroverallerna för provning och det visade sig att lille Oliver kan ärva syrrans gamla men Isabella behöver gränsfall en ny. Nu vet vi det så det är okej om vintern återkommer i dagarna igen, skönt!

Isabella har ju varit ledig i dag och det har varit en massa mys, lite trorsutbrott såklart men också fredagsdans och bus! Nu laddas det inför hennes första tandläkarbesök imorgon eller det är väl mest pappa G som behöver ladda HaHa!!

Hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en kanon helg!

Vitt utanför fönstret i morse.
Självklart så berättade min lilla pappa att dom hade + 31 grader…

Det är rött som gäller i vinter 😉
Har ju spanat på dom fina gröna eller blå overallerna på
Polarn åt Oliver men kan man spara en 1000 lapp så..
Kan inte riktigt övertala min kära lilla sambo heller just nu efter att min telefonräkning kom idag med posten!

Fick jätte fina rosa rosor av sambon i går, plötsligt händer det! HaHa! 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad fint med snö..även om man hellre önskar det var 31 grader..;) Men för barnen är ju snö det bästa som finns! Vad härligt med blommor dem var jättefina! Undra när min sambo ska komma med det? Fyller ju år snart och då kanske det händer här…hhihi.

    Vad fint kort på Isabella och Oliver! Sötnosarna!
    Vi får komma på ett nytt sätt att kommunicera..:P hihi Hoppas ni får en toppenhelg !Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *