Kanelbullens dag

I dag är det kanelbullens dag så i morse satte jag i gång med bullbak och nu doftar det så gott och härligt här hemma! Det kanske inte blev några skönheter men jag hoppas att dom smakar fantastiskt, testade ett annat recept än de jag brukar göra så det ska bli spännande att smaka i eftermiddag.
Ellabellabus är på dagis och busar, självklart så är hon lovad en bulle när hon kommer hem. Kanske är bra att locka hem henne med… 😉
Nu ska jag efter 5 ombokade besök ta tjuren vid hornen och ge mig i väg och laga mitt lilla hål i tanden… Jag vill inte gå till tandläkaren, det är en av några saker som jag verkligen avskyr att göra!! Blä! Därav varför det inte blir någon bulle förrän i eftermiddag för min del!

Hoppas ni får en bra måndag och att ni äter en massa goda kanelbullar i dag!

Join the Conversation

6 Comments

  1. Det är bara att titta förbi så bjuder jag på bullar, röran här hemma ingår 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *