Lördag

Morgonen startade vi med nybakta scones som min kära sambo gick upp och bakade. Myspys! Jag är ingen sconesfantast egentligen men jag lyckades bli proppmätt ändå, det är ju faktiskt väldigt gott med scones med marmelad och ost. Mums!

I dag är det packning som gäller här hemma och snart ska pappa G och Isabella ge sig i väg på Isabellas första tandläkarbesök, spännande! Isabella har packat sin lilla ryggsäck med saker som hon vill visa för tandläkaren, HaHa!

Ha en bra lördag!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hoppas det går bra för lillskruttan! Vad mumsigt det ser ut finns inget bättre än goda helgfrukostar tillsammans..;) Hoppas packningen går bra för er! Längtar så tills vi ses darlingen..Puss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *