Myspysig eftermiddag

På vägen hem från karolinska stannade vi till vid biblioteket och lånade med oss en hög med böcker som vi sedan åkte hem och läste i en mysig koja som byggde upp i Isabellas säng. Att Isabella inte kan sitta stilla eller vara tyst i mer än 2 sekunder i sträck gör lässtunderna till en utmaning men väldigt, väldigt mysiga ändå 😉 Hon har blivit jätte snorig och hostig i dag så vi får se om det blir en mysdag till i morgon fast hon vill till dagis och är så förväntansfull inför sin stora dag på onsdag.

Myspys i kojan

Måla görs det väldigt mycket men hon har myror i brallorna då med 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. Satt och undrade över vad det var för stor dag på onsdag egentligen, fick tänka länge och väl och nu känner jag mig lite korkad 😀 Haha!

    Kram!

  2. Vad fint ni har gjort jättehärlig koja! Alltid roligt att läsa lite böcker och spännande att låna på bibliotek..! Hoppas lillskruttan kryar på sig inför sin dag imorgon! Hurra…för finaste Isabella!!

    Kramar från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *