Succé

Idag började Oliver på babysim och han bokstavligen älskade det! Jag har ju märkt här hemma att han verkar gilla vatten när vi badar och han harju aldrig haft några problem med att duscha osv. Oliver plaskade och sprattlade hej vilt med världens största smile under hela tiden som vi var i poolen så det var verkligen en succé med babysim!

Efter lunch var vi på föräldragruppsträff på bvc och Oliver blev så glad över att få träffa dom små kompisarna. Dom pratade och petade på varandra och var så där super söta.

Nu är det myskväll som väntar, G kunde komma i från på jobbet så det känns bra. Vi har ju inte så många kvällar tillsammans så man får ju passa på att vara social när man äntligen får sällskap i soffan 😉

Hoppas ni haft en bra torsdag!

Oliver laddade med gröt innan badet

Var är Oliver??

Tittut! 🙂

Join the Conversation

5 Comments

  1. Vad roligt att han gillade baby simmet! Han är så söt! Tror jag kommer få en liten chock när jag kommer för han har blivit så stor! Och min lilla partpolare fyller 3 år!! Vad roligt att mammaträffen var skoj! Roligt för de små att träffas!! Ha en fin kväll nu tillsammans! Kram kram

  2. Hurra för att G kom hem tidigare 😀 Och ja, babysim var kul hälsar en sliten Minna. Hon har sovit som en liten gris hela dagen. De där vaccinationerna tog nog hårt de med iofs.

  3. En kanske dum fråga, men hur gör man vid babysim med blöja? Har det de i vattnet eller hur gör man om de vill bajsa eller kissa?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *