Tapetjakt i tapetdjungeln

I söndags var jag och Oliver på tapetjakt medan Isabella var med mormor på tips-/bingopromenad i skogen vid Tystberga. Men herre gud va mycket tapeter det finns, jag har panik för jag vet inte vad vi ska välja!! Jag trodde att vi var på det klara med Isabellas rum i alla fall men nu vet jag inte längre… Isabella själv säger att tapeterna MÅSTE vara rosa och lila med prinsesskrona! Ja min lilla dam vet vad hon vill…;)

Det finns ju en hel del att gå igenom när man letar tapeter, suck!

Oliver  kollade efter tapeter på sitt egna lilla vis

Join the Conversation

3 Comments

  1. Det finns ju en hel del att välja på. 😉 bra att du får hjälp av Lill Gunnar! 😉 hoppas att du hittar några fina ! Ha en toppendag så hörs och ses vi faktiskt snart! Kram kram

  2. Ja det är inte helt enkelt tdet där.. men jag är säker på att det du hittar blir superbra!

    Söta lilla Oliver.. hittade han nåt?

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *