Bajsblöjor = pappagöra

I går när jag skulle byta en nr 2- blöja på Isabella så gick allt tokigt och vi hade nog bajs överallt!! Urk! Jag och Isabella började såklart diskutera om pott- och toaträningen som inte går något vidare. Isabella totalvägrar att sluta med blöjan och hon svarar mig sådär härligt lillgammalt
“Men mamma, pappa är bra på att byta bajsblöjor!”
HaHa! Ja men tack då! 🙂

I dag fixade Oliver en bajsexplosion eftersom han får två tänder är han lite lös. Återigen blev det lite bajskaos i badrummet och självklart hade jag precis satt på det nytvättade överdraget på skötbädden… Isabella kom in mitt i allt och säger “Hur går det mamma? Men mamma..suck.. Pappa är bra på att byta bajsblöjor” 🙂 Härliga lilla unge! Så tänk på det då i fortsättningen mina underbara barn, passa på att bajsa när pappsen är hemma för mamma är ju tydligen värdelös på bajsblöjor 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Haha!! Underbart!!

    Men vad skönt för dig då att slippa bajsblöjorna om barnen lär sig tajma bajset när pappsen är hemma 😀

  2. Haha sötnos! Ja men då är det ju bara att tajma bajseriet då 😉

    Är det bajsa hon vill göra i blöjan bara? Vilgot vägrade också bajsa på toa först.. men det lossnar snart ska du se!

    kram

  3. haha vilken liten buse;)ja Nova e bra lös nu när tänderna poppar upp,usch tycker de luktar så illa om bajset när tänderna kommer oxå haha kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *