En lila period

I helgen invigde Isabella sin nya pulka och sin nya lila overall.
Isabella är just nu inne i en lila period och allt ska helst vara lila. Som tur var så fick jag tag på den sista lila overallen på pop i hennes storlek i hela Storstockholms området!! Jag andades ut när jag åkte från Vällingby med den lila overallen i en påse! Nu slapp jag ge mig ut på jakt efter en lila overall och dessutom så gjorde utflykten att jag vidgade mina vyer och fick se Vällingbys centrum för 1:a gången. Fast det bästa av allt är ju att vi har en supernöjd dotter i en varm och bra overall 🙂

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad fina dem är! Jättesnygg overoll! Hon har bra smak din lilla tös som sin mamma! Varje vinter jag ser någon med pulka tänker jag på igelkotta skinnet! Ha en fin dag! Massa kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *