Lördag

Idag skulle vi ha gett oss i väg på barnkalas nere i södertälje och barnen skulle vara utklädda. Oliver skulle ha varit ett superbi, han testade sin bidräkt och han kunde nätt och jämnt ha den 🙂 Isabella skulle ha varit en superprinsessa eller en superkatt, hon hade inte riktigt bestämt sig. Det var nämligen superhjältestema på kalaset. Men av många olika anledningar så kan vi inte åka i dag, jätte tråkigt. Alla dagar blir ju inte alltid som man har tänkt sig. Men jag gissar på att lördagen kan bli rätt skojig ändå! G jobbar men utanför ligger lite snö och det finns en liten donna som vill prova sin nya overall!

Ha en skön lördag allesammans!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Sötnos ändå trots för liten dräkt 😉 Trist att det inte blev nåt kalas…

    Vi ska också ge oss ut sen var tanken… 🙂 vi får se vad som händer.

    Sv: Jag gillar vagnen absolut! Har bara kört den en promenad ännu men 🙂

    Trevlig helg!

    Kram från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *