Snöbus

I dag har vi varit ute nästan hela dagen och njutit av snö och sol. Först var jag och Jeanette ute på vår 1½ timmes morgonrunda som vi nu har varit duktiga och gått 3 gånger denna vecka, sedan tog jag med hela familjen ut och för att kolla in våra nya omgivningar och i slutänden blev det samma runda. Efter lunch gick vi ut igen och gjorde snöänglar och gick bort till Mulle Meck-parken och lekte och där var vi ganska ensamma… Oliver har inte premiär åkt pulkan än för det har varit hans sovtider när vi varit ute så han har snussat skönt i vagnen. En riktigt mysig dag! Nu har jag tvingat G som är ledig i dag att vi ska kolla på Idol.

Trevlig helg allesammans!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Härliga bilder! Är det stor skillnad med snöhjulen till Buggan? Måste nog köpa ett par.. funkar att köra som det är nu med låsta hjul men inte när jag ska köra med en hand… Är det lätt att skifta??

    Kram

  2. Låter som ni haft en kanondag tillsammans! Vad mysigt att göra snöänglar!
    Ser ut som det varit jättefint väder med sol!
    Hoppas ni får en jättefinkväll tillsammans. Vi äter glass och myser i soffan!

    Tusen kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *