Tandexplosion

Upptäckte i kväll att Oliver håller på att få fyra tänder till samtidigt!! Tre har redan spruckit igenom och växt lite olika mycket och en kommer att spricka igenom vilken sekund som helst. Aj aj aj! Det förklarar ju ett och annat och nu har han snart åtta stycken tänder. Fortsätter det i denna takt så har han väl fått alla sina tänder innan han är ett år 😉
Den läkare som fortsätter att påstå att magtrubbel och snor inte alls hänger i hop med att få tänder kan slänga sig i väggen!!!

I dag hämtade jag en jätte glad Isabella som hade massor att berätta om sin dag. Dom hade varit på teater och åkt tunnelbana!!! “Jag skrattade lite grann” berättade hon och visade stolt upp sitt vykort som hon fått på teatern. Åhh va härligt det är med en glad och upprymd liten unge!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad roligt att hon haft det roligt på teatern! Stackars lilleman som ska ha ont, skickar en kram till honom! Och er alla förstås!
    Jättefinbild på Oliver!

    Hoppas ni får en fin dag, Tack för pratstunden! Massa Kramar*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *