Testing testing

I dag skruvades äntligen Olivers säng ihop. Jag hämtade skruvarna på babyland igår, våra försvann nämligen i flytten så jag fick beställa nya. Självklart så saknades det ju några skruvar men som tur var så kunde vi ta skruvar ifrån Isabellas säng så länge eftersom hon inte har sin som spjälsäng utan som en juniorsäng numera. Oliver satt och lekte lite en stund i sin säng idag tyvärr var den inte monterad när han sov middag hemma men ikväll efter vällingen sov han en kvart men sedan ville han inte somna om.. Nu beror det nog inte på nya sängen för han knölar som tusan på kvällarna (därav min frånvaro) och igår var bara en ren tillfällighet att han sov som en liten gris hela kvällen. Jag är inställd på mycket knöl, mycket spring och gnäll dom närmaste dagarna och inställd på väldigt lite sömn, men det ska gå och jag tror och vet att vi alla kommer att tjäna på detta i längden. I morgon blir det nog inte någon vila hemma och inte på torsdag heller men fredag kanske vi kan fortsätta övningarna på dagtid 😉

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *