Dagarna rullar på…

Förstår ärligt talat inte vart tiden tar vägen längre. Det känns som att vi har fullt upp hela tiden och bloggen får komma lite i fjärdehand tyvärr. Ska bättra mig lite för jag saknar bloggvärlden men jag vill ju inte känna mig stressad heller.

I lördags började vi morgonen med skridskoåkning nere på skridskobanan vid Mulle Meck. Elis och hans pappa kom också och barnen försökte sig på att åka, om dom övar på lite till så kan dom nog åka snart 😉 På eftermiddagen var vi på dop, det var lille Linus som döptes och Isabella och Linus kusin Emma försökte att sjunga blinka lilla stjärna i kyrkan men tjejerna blev lite blyga tyvärr och fick rampfeber. Det bjöds på en massa smaskens som smörgåstårta och fika (jag var stolt för att jag fick äran att baka mina cupcakes till fikat, det blev blåbärsmuffins med blå dekoration) och Linus fick en massa fina och bra presenter.Oliver hade slips dagen till ära och han var så söt!

På söndagen kom mormor och gammelmormor upp och hälsade på oss. Det blev en liten pulkatur ute i det fina vintervädret innan lunch. På eftermiddagen blev det en tur till Bromma Blocks för  inhandling av skor till G men tyvärr var skorna totalslut! (han hittade ett par i går i stället så nu slipper han frysa, förhoppningsvis) På kvällen bakade vi lussekatter och kokade smarrig knäck.

I går var det luciafirande på dagis och dom var så söta allihopa. Bild på vår supersöta lucia kommer, vår kamera råkade åka tillbaka i dagisväskan i morse tydligen. Hopas bara att den inte blir en leksak…
G var ledig och hela familjen badade badkar i går kväll för att värma upp oss efter att ha lussat ute i kylan. Det blev rätt trångt i karet men det gick och vi hade väldigt roligt!

I dag är jag och Oliver bara hemma och njuter av att bara vara hemma, självklart har jag gått min morgonpromenad och gjort alla morgonrutiner som inkluderar diskmaskin dammsugning mm. Oliver är världens snorunge, han är så fruktansvärt förkyld stackaren. Isabella har bara en vecka kvar på sitt dagis nu och jag har en stor klump i magen för det känns så jobbigt. Det värsta av allt är att dom inte tror att vi får en ny dagisplats här i vårt område förrän till augusti…. tur att man är mammaledig! Klart hon kan få en plats tidigare men det är ju längre bort i Solna kommun och att hon ska behöva att byta dagis igen känns nog ännu värre.

Eftersom kameran inte är hemma idag så bjuder jag på några bilder från mobilen. Hoppas ni haft en bra helg!

Vår knäck blev perfekt i år, inte för kladdig och inte för hård

Isabella bakade på för fullt

Vår färdiga lussekatter

Mina cupcakes till dopet

Join the Conversation

2 Comments

  1. Cupcakesen e så fina måste lära mig göra lika till Novas ettårs-dag.
    Känner igen det det där med stressen o blogg man vill vara överallt o det blir så stressigt till slut
    Ja det vore jättekul att träffas med barnen,Nova fick plats på dagis i Augusti så det är ju ett tag dit oxå.kram

  2. Låter som ni hittat på mycket skoj! Roligt att åka skridskor och ännu roligare när man väl kommer på hur man gör ! 😉 vad gott jul godis och lusse katter ni gjort mums! Hade så gärna velat titta på Isabella när hon lussade ! Men nästa år så kan jag nog vara på plats! Hoppas ni får en fin dag!! Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *