Dan före dopparedan

I dag har vi haft två griniga barn hela dagen och till kvällen kom G hem från jobbet med feber… Men det har varit en bra och mysig dag ändå med promenader i omgivningarna, matkok och granpynt. Isabella sprang och lade sig när hon hörde att tomtens små nissar bara kommer på natten om barnen sover. Nissarna kommer med paketen som tomten inte orkar ta med sig i morgon på dagen. G ska vara utklädd till tomte för Isabella verkar verkligen förvänta sig att det kommer en tomte. Det ska bli spännande att se hennes reaktion. Antingen avslöjar hon tomten direkt eller så kommer hon att vara jätte blyg.
I kväll har jag gjort en fiskpaté för första gången och det ska bli kul att se om den är ätlig i morgon.
Nä nu är det väl dags att krypa ner i sängen…. God Jul till er alla!

Det är konstigt att det blir så många klappar under granen varje år fast vi alltid bestämmer att släkten inte ska köpa till varandra och barnen inte behöver få så mycket…Men det är ju samtidigt väldigt roligt!

Isabella sprang in till sin säng i kväll när det var dags för nattning. Hon är sååååå förväntansfull inför i morgon då tomten skall komma 🙂

Join the Conversation

1 Comment

  1. Önskar en en riktigt härlig jul! Förstår att spänningen är stor där hemma inför tomtens besök! Hoppas g kryar på sig!! Masa kramar från oss till er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *