En förbättring skall ske

Sorry allesammans för min frånvaro men det glädjer mig när jag ser på besöksantalet att mina trogna läsare håller sig kvar 😉 Jag lovar att jag ska få till lite tid för uppdateringar och uppdatera mig hos er också. Jag vet inte men tiden bara rinner i väg och Oliver är jätte knölig på kvällarna och på dagarna är han bokstavligen överallt vilket gör att jag inte ofta kan slå ner arslet framför datorn.

Helgen rusade förbi i en kanonfart. I lördags jobbade G och jag och barnen åkte ner till Vagnhärad för att lämna julklappar som vi glömt att skicka med min mamma förra söndagen. På kvällen när G kom hem stack jag i väg in till stan och mötte upp min underbara vän Natalie för en middag och några drinkar. Så jäkla skönt att komma i väg och bara få vara Anna för en liten stund faktiskt. Skönt också att jag hann träffa Natalie nu innan hon far i väg på sin långresa.

I söndags var jag trött, riktigt trött och seg av kanske förklarliga skäl 😉
G försvann i väg med sina kollegor på lite julmys och jag orkade inte ta tag i något som jag hade behövt utan var väl mest på golvet och lekte med barnen hela dagen. G köpte på förmiddagen vår gran som nu väntar på att få komma in och bli pyntad. Vi har bara kommit på en liten detalj och det är hur sjutton det ska gå med gran och Oliver?? Det kan bli spännande 😉

I går hämtade vi morfar/min pappa på Arlanda som kommit för att hälsa på oss i kylan. Mysigt att träffa pappsen och roligt att kunna ta emot besök nu när vi bor större. Isabella och Oliver har busat så mycket med sin morfar så han är nog rätt slut nu.
I dag har pappa och jag fixat dom sista julklapparna och innan han åkte vidare på sin julturné till släkt och vänner så bjöd vi honom och min farmor och farfar på middag.


Så här är det hemma hos oss numera 😉 Oliver tar sig bättre och bättre framåt för varje dag som går och det är så roligt att kunna se och följa sina barns utvecklingar.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Jag ska passa på att njuta nu när Lowe inte rör sig runt alltså 🙂 snart är det han som far fram överallt här hemma. Tiden springer iväg..

    Och snart är det jul! Helt sjukt! Två dagar kvar till julafton bara..

    Kram

  2. Vad roligt att se video när Oliver tar sig framåt !
    Han börjar bli så stor, skönt att vi förhopningsvis snart kommer närmare så man hänger med i svängarna! Mysigt att ha pappsen på besök!

    Hoppas ni får en fin dag! Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *