Julen -10

Här har vi haft en mycket mysig jul med god mat, roliga julklappar och en massa mys. På dagarna har vi promenerat och kollat in omgivningarna, lekt i snön mm och på kvällarna har vi spelat kort.En jul helt enligt förväntningarna!

På julafton kom tomten förbi och Isabella blev jätte blyg och skulle absolut inte gå fram till tomten fast hon innan sagt att hon skulle krama och pussa tomten. Hon avslöjade i alla fall inte vem det var och det braiga var att vi senare vid två olika tillfällen såg andras tomtar utanför fönstret vilket gjorde det hela lite mer trovärdigt. Visst man ska inte lura barn men hon förväntade sig verkligen en tomte och det känns som en gullig sak att luras med

Men oj vad mycket paket det kom och alla paket var väldigt bra och roliga så alla blev jätte nöjda. Fast julklappsutdelningen började lite sisådär när Isabella öppnade sitt första paket innehållande en käpphäst och hon utbrast förtvivlat “men jag vill ju ha en rosa häst” En annan tänkte ju direkt “otacksamma snorunge” men hon har nu lekt med hästen en massa så den är nog numera accepterad trots sin bruna färg.

Julmaten blev jätte god och lyckad och som alla andra år så äter man ju julbordsresterna i hundra dagar efter och vågen den håller nog inte ens längre om jag ställer mig på den men det blir ett senare problem, typ efter nyår tillsammans med alla andra som tror att dom ska bli fit inför beach 2011 😉

I går började G att jobba men från nyår kommer han att vara långledig så det ser vi fram emot. Mamsen åkte hem i dag och det kändes lite tomt och tråkigt men hon har ju faktiskt varit här i nästan en vecka och det känns så roligt för det är första gången som hon stannat kvar. Åter igen så är jag så glad åt att vi har flyttat och äntligen kan ha långbesök!

Hoppas ni också har haft en lika mysig jul som vi haft!

Nä jag har inte klämt och känt på paketen….

Oliver var julfin med röd slips

Olla bolla bus 😉

Granen står så grön och grann i stugan…trallalla tralla la lalla…

Isabella poserar framför kameran

1:a paketet som först var lite av en besvikelse och ni ser ju min sambos min och tänkte nog “hur ska detta bli???”

Men det första paketet var glömt när hon sedan öppnade nästa och såg dom efterlängtade skorna som hon tjatat om i nästan 2 månader!! Vilken lycka!

Oliver öppnar sin stora julklapp

Isabella läser högt vem paketet är till “Isabella står det” sa hon glatt sedan att det var från Isabella spelade tydligen inte så stor roll, det stod ju Isabella HaHa!

Isabella målade bl a på kvällen med en av sina nya julklappar

En överlycklig Oliver i sitt nya vrålåk

Join the Conversation

3 Comments

  1. Låter som ni haft en underbar jul! Härligt att vara hemma tillsammans och mysa ! Vad fina dem är ! Underbara godingar ! Vad dina julklappar dem fått ! Diggar olivers vrål åk 😉 massa puss & kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *