På väg till julmarknaden

I söndags när vi gick till julmarknaden vid Överjärva gård så satt Oliver i vagnen och tittade så avundsjukt ner på Isabella som satt i pulkan. Han riktigt hängde över bågen på vagnen och hade han kunnat prata så hade han nog garanterat sagt “jag vill också åka!” så han fick teståka en liten bit tillsammans med syrran. Båda var överlyckliga!

Join the Conversation

3 Comments

  1. åh så gulligt:)klart man vill testa pulkan med storesyrran!
    Ang förkylningsblåsor så sitter de så långt ner mot halsen så det blir svårt o pensla o ta salva:( men hon verkar inte lida så oehört hon får i sig lite mat men mest välling,vi kör på alvedon innan mat.kram o trevlig helg.

  2. Åh dem är ju så söta mina små trollungar! Blir alldeles varm i hjärtat av att se dem! Jättefina bilder på dem! Hoppas ni hade det roligt på julmarkanden!

    Massa kramar på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *