Sankta lucia

Isabella har dom senaste veckorna trallat på massor av luciasånger och i går var det äntligen dags för att få sjunga dom för alla föräldrar. Alla vi föräldrar samlades på lilla gården och ut kom ett jätte långt luciatåg med tomtar, lucior, tärnor, pepparkaksgubbar och stjärngossar och dom var så otroligt söta allihopa. Alla såg mer eller mindre ut som små michelingubbar eftersom lusselinnen och tomtedräkter var tvungna att vara utanpå overallerna.
Det var svinkallt ute men man blev alldeles varm när man såg alla gulliga barn som stod där framme och sjöng. Efteråt bjöds det på glögg, kaffe, pepparkakor och lussebullar. Jag vet inte hur många pepparkakor vår lilla dam tryckte i sig innan vi åkte hem 🙂

Det är inte lätt att vara lillebror alla gånger. Isabella tryckte på Oliver sin luciakrona så fort han vaknade för att se hur den passade 🙂

Vår lilla söta michelin-lucia i eftermiddagskylan

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad fin hon är! Och det är ju farligt gott med pepparkakor! Lillebror är bra söt han med i lucia krona 😉 hoppas ni får en bra dag! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *