Sova, sova, säng, säng….

Vi övar på med att få Oliver att sova i sin säng. En kvart i går kväll, två timmar i natt, en timme i förmiddags och en kvart i kväll och nu har jag lagt ner honom igen och vi får se hur länge han sover nu.. Vi fortsätter att öva på 🙂

I kväll har jag en liten donna som inte kan sova… “Mamma kaninen kan inte sova”, “Mamma kaninen vill gå upp”,  “Mamma jag hör Tv:n, jag vill också titta” osv har jag hört från hennes rum och nu är klockan tokmycket och hon ligger nu efter 2 tim och skriker i hopp om att hennes mor ska ge sig men icke sa nicke! Suck!
Hela denna dag har inte blivit  som jag tänkt mig men men så blir det ju vissa dagar, i morgon är en annan dag 😉

Join the Conversation

4 Comments

  1. Håller tummarna för spjälsängandet!!

    Och jag känner igen det där med ropandet genom sovrumsfönstret… det är lätt att ge sig och gå in men det blir ju faktiskt inte bättre av det. Elis är expert på att hitta på saker som han verkligen behöver 😀

    Hoppas ni får roligt på babysimmet i morgon. Otur att jag inte kan följa med, fast egentligen kanske det är bra ändå för jag är superförkyld…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *