Tålamodsträning

I dag har jag gjort klart mitt julgodis och lagt de i fina små påsar med snöre och etiketter om. Det var en riktig tålamodsträning och värst var det att slå in kolorna i papper…hade jag inte tyckt att detta var kul så hade jag nog gett upp efter första godisbiten 😉

Isabella har målat, limmat paljetter och satt glitterlim på kort som hon i morgon ska ge tillsammans med godispåsarna till fröknarna på dagis i avslutningspresent. Dom ska ha ett litet “lycka till”-kalas i morgon eftermiddag för Isabella och en annan kille som ska byta avdelning. Jag är gråtfärdig varje gång jag tänker på eller när någon nämner att hon ska sluta men jag tror att jag mår mycket sämre än vad Isabella gör över situationen. Idag storbölade jag hela bilresan hem från dagis efter att Isabella sagt att hon kommer att sakna sina kompisar på dagis. Men hon säger också glatt att hon kommer att få nya kompisar men jag bölar ändå. Hon kommer att få gå till dagis några dagar nästa vecka bara för att få träffa kompisarna så mycket som möjligt innan det är dags att vara hemma med oss i flera månader.

Dagens tålamodsträning…
Små påsar med snöbollar, limekola, risbräck, rocky road,
cornflakes crisp, brända mandlar, kanderade äpplen
På etiketterna står det var det är och på baksidan står det vilka ingredienser i fall någon är allergisk. Jag är ganska nöjd faktiskt.

En låda till fröknarna, hade varit lite roligare med en finare låda men man tager vad man haver…

Isabellas fina teckningar och kort som hon ska lämna i morgon

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad duktig du är gumman! Dem kommer bli så glada ! Det hade jag blivit så fin present! Jättefina teckningar med ! Man kanske kan önska sig en påse tills man fyller år? Tusen kramar

  2. Gud va fint!! Där ligger jag i lä.. jag som tycket JAG var duktig när jag bakat 😉 jag håller dock med om kolorna.. jisses att slå in alla för sig. pust.

    NÄr får hon börja sitt nya dagis? Det kommer gå jättebra, ni hittar på massa roligt ska du se!

    Söte Oliver! Ja gud va tiden går!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *