Vår onsdag

Det har varit en mysig dag i dag förutom ett extremt bråk med min lilla dam, det var faktiskt ganska länge sedan som vi hade ett sånt extremt tjafs och jag kan lova till fullo att jag inte har saknat dom. Förut hade vi ju sådana var och varannan dag, suck!Men jag njöt timmarna efter för då var hon snäll som ett litet lamm, skötte sig exemplariskt av sig själv och löd minsta lilla vink. Hon fattade nog att hennes envisa mamma verkligen blev arg och inte skulle ge sig!

Vi har varit och lekt med Elis, Minna och Sofi i dag, det blev pulkaåkning i blomsterparken och bus och lunch hemma hos dom.
Ikväll har vi badat, byggt med lego och försökt att få lite bättre ordning i Olivers rum. Inga kartonger kvar där så nu är det bara måla, fixa hyllor och bestämma annan inredning.
Jag har suttit och försökt att planera lite inför nyår. Vi ska vara här och fam Norstedt/Karlström och fam Gunnarsson/Edlund kommer över på middag och mys. Det ska bli supertrevligt hoppas jag och vi längtar massor. Så imorgon blir det ett besök på Maxi och städning som står på schemat.

Vår buskille i badet. Han var inte stilla många sekunder, han jagade bollar och badleksaker från ena ändan till den andra och Isabella var väl inte jätte imponerad som satt i samma badkar. “Sitt stilla Oliver”, “Ta bort honom” och “Oliver jag sitter faktiskt här” hördes mycket men dom hade samtidigt superkul och badrummet var som vanligt översvämmat med vatten 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *