Blandade känslor

I helgen ska jag åka bort, bara jag, tillsammans med min moster. Vi ska på Ladies spaweekend och det ska bli sååååå skönt och roligt. Tänk en hel helg med bara en massa egentid. Vi ska bara njuta, bli ompysslade, bli serverade en massa (förhoppningsvis) god mat och träna yoga, vattengympa, stavgång mm. Åhh det ska bli så härligt och bara tanken på att jag ska få sova, ohlalala vad jag längtar. Men samtidigt börjar jag nu självklart att få lite separationsångest, tänk att jag ska vara ifrån mina små kottar en hel helg. Jag har aldrig varit iväg från Oliver mer än korta stunder på max några timmar än så länge och nu ska jag vara borta två hela nätter. Isabella däremot har ju sovit över hos mormor några nätter tidigare men det har ju alltid känts lite jobbigt. Jag är absolut inte orolig för att G inte ska kunna ta hand om våra barn själv, tvärtom jag tror att det kommer att funka kanon och att dom kommer att få superskoj tillsammans. Jag tror dessutom att denna tripp är väldigt nyttig för oss alla. Men tänk vilka blandade känslor man kan känna inför en sådan här sak.

Jag & mina älskade små kottar!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Förstår och kan tänka mig att man har blandade känslor inför att åka iväg. Men du min bästa vän är så värd att få komma iväg och bara få njuta !! Tror ni kommer få det kanon bra! Lovar att inte ringa och väcka dig ha ha! Och tänk vad bra det är att få sakna lite ibland, för då blir man så glad när man träffas igen ! Jättefina bilder på dig och kottarna !! Kram på er!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *