Bokat & klart till morfar

Nu är det bokat och klart, i mars åker jag och barnen och hälsar på min pappa i Spanien. Jag hade först bestämt mig för att våga åka själv, herregud var och varannan flyger säkert själv med sina barn varför skulle inte jag göra det som gör en massa själv med mina barn. Men så insåg plötsligt både Anna och jag att hon hade möjlighet att följa med, har inte ens tänkt på att fråga henne ju med att hon jobbar och bor i Göteborg men hon och jag pratar typ jämt om att åka iväg någonstans tillsammans. Det känns verkligen jätte kul att hon ska följa med och se hur min käre far har det, hon är ju en i familjen efter 23 år som bästisar. Isabella däremot tyckte ju som vanligt att Alex kunde följa med HaHa! Jag berättade i går innan allt var bestämt att tant-Anna kanske skulle följa med till morfar. Isabella svarade med “Eller kanske Alex?!”  Tokiga lilla unge!
Nu längtar vi till mars, tills vi får se morfars vardag och se hur han bor och har det. Vi ber även en liten bön till vädergudarna att det kommer att vara soligt så vi kan njuta på hans takterass. Oliver behöver nu ge sig i väg och skaffa sig ett pass också och det ska bli kul att se hur hans passbild blir.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Jag väntar och längtar med till Mars! Så mysigt att åka på en resa tillsammans och se vardagen i Spanien hos din pappa. Underbart att få träffa gullegrisarna med, jag ska nog få Isabella på andra tankar 😉 som sagt nu blir det en liten bön till vädret gudarna varje kväll 😉 puss & kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *