En mysig helg

Helgen har varit super mysig trots sjukdomar. När jag inte har sovit så har vi bla varit ute och lekt i snön med grannarna, det blev pulka-/snowracer-/stjärtlapps-race i backen bredvid Mulle Meck i lördags. Hej vad det gick. Småkillarna Oliver och Linus sov sött i sina vagnar under tiden. På lördagskvällen blev vi bjudna på smarrig bacon- och svamppaj hos grannarna. När vi kom hem satte jag och G oss och kollade på satc-filmen i sängen och åt glass. På söndagen bakade vi lite och på eftermiddagen kom min faster med familj och min farmor och farfar över och hälsade på och fikade. Det var jätte kul att träffa dom alla och visa dom vår nya lägenhet. På kvällen blev det hämtpizza och fika med grannarna. Innan jag stängde mina små blå första gången för denna natt så blev det soffan med sambon och det nya avsnittet av Morden i Midsomer. Ja en riktigt mysig helg blev det!


Isabella på väg till backen


Jeanette far i väg på en stjärtlapp nedför backen efter Isabella som redan susat ner

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *