Läkarbesök

I lördags var jag och oliver till läkaren. Olivers hals och öron såg fina ut och lungorna lät okej så det var skönt. Han har ju varit konstant snorig och hängig den senaste tiden men det är nog tänderna som ligger bakom.
Själv fick jag konstaterat att jag har öroninflammation i år igen, suck! Men i år har jag bara hörselgångsinflammation i det ena örat och öroninflammation i det andra och det är ju en klar förbättring än förra året då jag lyckades med 3 månaders hosta, dubbelsidig öroninflammation mede xtrem nedsatt hörsel, bihålsinflammation och lunginflammation. Man måste se det positiva i saker och ting..och bara en sån sak att det inte hunnit värka hål på trumhinnan i år 😉 Nu har jag börjat min penicillinkur och hoppas att den biter! Har varit totalt sänkt dom senaste dagarna och jag hör ju lite halvtaskigt, dessutom så har tyvärr någon hemsk hosta hittat mig igen också men nu ska jag bara bli bättre!! Snart är det nya friska tag som gäller!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *