Mobilbloggande

Tänkte att jag skulle försöka med att göra några små korta men flera inlägg här på bloggen men just nu verkar inte mobilbloggandet fungera. Bilderna blir bara en länktext och det är ju inte så kul och om jag ska kunna blogga lite om dagen så måste det ske via mobilen. Ska försöka att lösa det, det är säkert bara någon uppdatering.

I dag blev det snöbus hos mormor där även Isabellas kusiner var. Oj va kul barnen hade det. Jag och min moster kom äntligen i väg till skidspåret för årets första skidtur. Vi var så laddade och såg fram emot turen men tyvärr tog det tvärnit i spåret, fel valla på för noll gradigt väder. Typiskt! Det blev en liten tur innan vi gav upp och vände tillbaka men jag kan nog inte säga att jag har åkt skidor utan jag har gått skidor 😉 Men vi kände oss duktiga som gav oss ut och försökte i alla fall och vi är nog inte skrämda att ge oss ut igen, hoppas jag! Nästa gång ska jag inte lämna mitt vallningskit hemma.
Bjuder på en bild på Oliver som testade bebispulkan idag.

Join the Conversation

3 Comments

  1. WordPress appen har problem med one.com så jag köpte BlogPress istället, man ser inte kommentarerna där men det funkar finfint att blogga. Kostar typ 28 kronor om jag minns rätt.

  2. Sötnosen i pulkan ser härligt ut ! Tycker ni är duktiga som gav er ut i alla fall! Hoppas ni får en fin dag imorgon!

    Vi lär ju höras snart igen..!! Tusen kramar*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *