Nervös

Jag är sjukt nervös för att “datadoktorn” inte kommer att kunna rädda en del saker från vår inlämnade dator. Självklart så har jag precis tömt systemkameran och glömt (för första gången såklart) att kopiera och lägga över bilderna till den externa hårddisken som vi samlar alla bilder i backup. Panik!! Samtidigt så finns ju många viktiga dokument kvar och bara tanken på att en främmande människa rotar bland “mitt liv” känns ju lite sådär ärligt talat.Tänker på avsnittet i Sex and the city då Carries dator kraschar.

Hur som helst så kommer vår dator aldrig bli en dator igen (snyft) men vi har fått en bra deal på en ny så det blir en Sony Vaio igen. Fast jag blir ju lite fundersam, ska inte en dator hålla längre än 2,5 år?
Jag hade ju velat ha en Mac men kontot tillåter kanske inte riktigt det just nu när man är mammaledig och gärna inte i januarimånad 😉

I går och i dag har min käre sambo varit snäll och lämnat sin jobbdator hemma åt mig men jag kliar mig i huvudet, det är nämligen en macbook och jag är ju inte van i den miljön. Jag vill ju gärna inte vänja mig heller eftersom jag nu inte får en själv.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Data krångel är faktiskt det mest irriterande som finns, men 2,5 år låter väldigt lite tycker jag. Min är 3 nu och nyss gick fläkten sönder men det lagade dom så nu är den som ny igen. Men det var nästan så jag grät när jag satt här och inte hade någon data tills jag fick låne datan. Usch vad jag är beroende.
    Kram

  2. Vi får hålla tummarna för att det ska gå bra med datorn och att det kan räddas! Vilken fin design du har, görasnyggt*
    Tack för pratstunden ikväll, din lilla tjej gjorde min dag..

    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *