Tuff natt

Två tröttmössor

Det har varit en tuff natt här hemma hos oss i natt. Båda barnen har sovit dåligt och jag har halvt hostat ihjäl mig och stört övriga familjemedlemmar när dom äntligen somnat om. Det är skönt att G är ledig i dag också.

I dag blir det veckohandling på Maxi och vi ska plocka bort allt som har med julen att göra här hemma. Det kommer att bli mycket tomt och mörkt utan stjärnorna i fönstren och julgranen men nu är julen slut…  Hm dessutom har granen snart inga barr kvar heller 😉

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Detsamma till er , hoppas ni får en bra vecka och att du känner dig bättre snart ! Skönt att åka och veckohandla så man har allt hemma. Vi ska med städa bort tomtar idag har bara två och sen adventljusstake 😉 fina bilder på dig och lille man 😉 kram och hälsa familjen

  2. Vi får se det som något positivt att det smälter bort!Våren är mer än välkommen….fast det dröjer nog ett tag till =(

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *