Var är Oliver?

Det är så skönt att Oliver numera kryper och tar sig fram av sig själv. Men det är också ett jäkla passande och jagande 😉 Olivers favoriter är att gnaga på alla elsladdar han kommer över eller pilla i elkontakterna. Nu är ju granen borta men annars hörde den också till en av favoriterna. Mina tidningar i tidningsstället är annars väldigt roliga att riva sönder eller riva ut saker ur kökslådor är skoj eller att “hjälpa till” vid i och urplockningen av diskmaskinen tycker Oliver också är väldigt spännande. Det är roligt att se dom gånger som han har krypit i väg och man sedan hittar honom lekandes inne i sitt rum eller när han och Isabella leker tillsammans någonstans. Tänk att vår lille prins är över nio månader redan!

I kväll nattades han återigen i sin säng inne i sitt rum. Det har gått kanon förutom att det tog ett tag att få honom att somna, han ville hellre leka och klättra lite i sin säng först. Nu får vi se hur natten blir och hoppas på att jag (tröttmössan till mamma) inte ger upp för lätt. I morgon ska vi i väg på babysimmet och plaska och busa, det är också en av prinsens favoriter.

I dag när det var mellisdax så var det en liten herre som gömde sig under bordet i hopp om att kanske slippa, vad vet jag…Fram ville han inte komma i alla fall den lilla buspojken

Oliver skulle nog kunna sitta i flera timmar inne i badrummet vid tvättmaskinen och vid torktumlaren
Om dom är i gång sitter han och tittar fascinerande annars tycker han att dom är jätte intressanta att pilla på
och att öppna och stänga luckan. Här hittade jag honom i dag när han plötsligt var försvunnen

Join the Conversation

1 Comment

  1. Söt han är som blivit så stor och kryper runt för fulla muggar 😉 Undra om han kommer tycka tvättmaskinen är lika rolig när han är stor ? 😉 ha en fin dag tillsammans !! Love you!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *