Vår matplats

Det var svårt att få till bra bilder men såhär ser det ut vid vår matplats i köket med nya lampan och en matta och golvskydd. Inte så snyggt med golvskyddet men väldigt praktiskt. Jag skulle vilja byta ut Isabellas rosa stol men nåde den som rör hennes älskade rosa stol, så jag vågar inte ens nämna något 😉 Den gröna tapeten har inte vi valt utan den satt när vi flyttade in, vi har tittat på en annan men så länge får den gröna duga. Jättesnyggt, ser jag nu, att den blåa pulkan och lite andra prylar syns i bakgrunden, ja ja men då ser ni ju hur det verkligen ser ut hemma hos oss just idag.

Join the Conversation

6 Comments

 1. Vad fint det blev! Jättesnyggt ! Det är så fint med matta under köksbordet! Blir mera inramning av matplatsen! Snyggt!
  Roligt att fixa oxh trixa i hemmet.;)Oliver är bra fin han med..;)

 2. Jättefint! HÅller med om att det är snygg med matta under köksbordet!

  Ser fram emot mer bilder från lägenheten!

  Kram

 3. Å va fint ni har det! Man blir inspirerad… Är ju så kul att fixa iordning hemma!
  Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *