En början

En egen liten pysselhörna börjar att växa fram i Isabellas rum. Skåpet med leksaker som stod där innan fick vi ju sålt lite fortare än vi trott så det var bara att snabbt iväg och inhandla ett skrivbord och en hylla.
Stolen vi hade tänkt till skrivbordet är totalslut såklart, så länge förflyttar vi tripptrappstolen mellan köket och Isabellas rum. Det saknas en papperskorg, en lampa, en liten hylla ovanför där pärlplattor och annat kan förvaras. Sedan behövs lite småsaker och lite fix men det kommer nog att bli kanonbra när det blir klart.
Isabella är väldigt förväntansfull och gillar sin nya hörna som börjar att växa fram.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Sååå fint de blev. Väldigt mycket bättre än det stora skåpet. Förstår att hon e nöjd. Skulle jag oxå varit om man hade haft eget skrivbord. 🙂 Tror att de e väldigt bra att hon har en egen pysselhörna så hon kan sitta där i lugn o ro.
    Kram kram

  2. Jättefint ! Ser så härligt ut ! Där kommer hon trivas kanon ! Och ha många fina pysselstunder! Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *