En ny vecka

Ja då var det dags för en ny vecka igen och denna kommer att vara innehållsrik.

Helgen har varit bra, i fredags åkte vi ner till mormor och lekte och sov över. I lördags åkte vi ner till min syster för det var dags för kalas. Barnens yngsta kusin fyllde redan 2 år, herregud vart tar tiden vägen?? På kvällen kom grannarna över till oss och såg Melodifestivalen, barnen gjorde oss sällskap ju med att dom sovit som små grisar under bilresan hem från Linköping. Det var ganska väntat men söndagen blev en ganska gnällig söndag. Jag uträttade lite ärenden som tex inköp av solhatt och skor till Oliver inför vår resa på torsdag. Jag var även duktig och kom iväg på träning med tjejerna på kvällen och sedan blev det tvmys med sambon. Som sagt, en bra helg!

Mormor fick klippa luggen i fredags 🙂

Pysseltjejen är i fullgång.
Förra veckan var det cirklar och trianglar som gällde nu är det kvadrater och rektanglar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *