En skön tisdag

I morse började jag som vanligt dagen med en härlig morgonpromenad tillsammans med grannen Jeanette. När jag kom hem bestämde jag och G lite hastigt att vi skulle prova barnpassningen på mitt gym så både han och jag kunde träna samtidigt, då han också har ett gym som ligger i Sollentuna. Det var första gången jag lämnade barnen på minisats, ändå skaffade jag mitt Satskort redan när Isabella var liten för att jag skulle kunna utnyttja barnpassningen. Nu 2 år senare provade jag i alla fall och det gick jättebra. Oliver sov i vagnen när jag lämnade honom och han var vaken när jag kom tillbaka 40 minuter senare och Isabella hade lagat mat, byggt med lego, åkt rutschkana och målat teckningar både till mig och till pappsen. Kul att det gick bra och att Isabella tyckte att det var roligt för nu har man ju inga ursäkter för att inte ta sig iväg och träna även fast det kanske bara blir en liten stund.

På eftermiddagen gick vi i solskenet bort till hästarna vid Överjärva gård och hälsade på. Isabella intog sitt mellis där och hästarna tittade nyfiket på vad hon åt borta på bänken mittemot hagen. Oliver snussade på så skönt i vagnen.

Nu ikväll efter middag och bad så blev det Bolibompa och Isabella blev helt lyrisk först när “Hotell Kantarell” började men hon blev mäkta besviken när dom hade klippt bort “Maggans TV-shop” ur programmet. Oj oj oj vad hon funderade och grubblade över varför Maggan och Bosse inte var med.

Nu är dom små nattade och jag är super-duper-trött som vanligt så det blir tidigt ner i säng ikväll, eller det är i alla fall min ambition.
Hoppas ni också har haft en skön tisdag

När man ser dessa bilder har man ibland lite svårt att förstå att vi bara har 9 minuter in till t-centralen. Det är så mysigt att kunna bo nära stan men ändå så nära till skog, natur och “landet”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *