God morgon tisdag

Det ska tydligen vara stil när vår lilla dam intar sin frukost 😉 ser ju inte riktigt ut som att det är frukost som serveras när hon har klänning, strumpbyxor, kalasskorna och dricker sin smoothie i ett litet vinglas.

Morgonpromenaden är avklarad vilket känns skönt. G ska på lunchmöte idag så vi blir själva nästan hela dagen och vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Oliver är väldigt snorig så det blir nog bara lek runt hemmet men vi får se.

Oliver chockade med att vid 5 vakna och ropa mmmmamma, mmmmamma, mampapp, mampapp lite glatt. Detta har aldrig hänt förut för han tokvrålar annars så fort han vaknar. Vrålet kom sedan efter en liten stund men det var i alla fall trevligare att vakna vid fem till glada rop istället för vrål direkt.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilken sötnos! Jag får ta med Isabella ut på Lunch frukost ute, så söt och stilig som hon är..;) Gullungen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *