Målning, shopping & snö

Idag har jag gjort ett nytt gigantiskt framsteg, jag överlät ansvaret för målningen av Olivers rum helt och hållet åt min kära sambo. Eftersom jag är ett hysteriskt kontrollfreak känner jag mig mäkta stolt!

Jag och Jeanette tog barnen och åkte till Stinsen och shoppade istället (shoppa är bra för mig när jag är nervös och behöver tänka på annat haha!!) Isabella storshoppade minsann, hon köpte penslar, lim, byxor, tröja och skor. En liten stund där i köpcentrumet tänkte hon tom gå in till en frisör och låta dom klippa hennes hår, oj oj oj!! Det blev tyvärr inte så och det berodde nog mest på att jag glömde helt bort det och hon påminde såklart inte heller.

När vi kom hem åkte G till jobbet i snövädret och Olivers rum är vitt och fint. Det ska målas en gång till imorgon bara men det kommer att bli så fint i hans rum sedan med tapeten också.

Snön fortsätter att falla och jag tror att jag och Isabella är dom enda jag känner som uppskattar det!

Isabella provade scenen

Oliver hängde i vagnen som vanligt. Han shoppade sig en jättefin blå piké idag

Isabella hjälpte till att dra kundkorgen på City gross

Isabella är överlycklig för att vi lyckades hitta likadana skor som hon hade förra sommaren – ett par rosa Converse

Isabella skulle direkt när vi kom hem prova sina nya sommarkläder och hon blev en färgsprakande tjej!Limmet, penslarna och klistermärkena har hon också redan provat, hon gjorde ett alla hjärtans dag-kort till pappsen som hon gömt tills det blir måndag.

Join the Conversation

4 Comments

  1. visst är det bra att handla på city gross:)härliga bilder du bjussat på.Hoppas det blev bra i olivers rum spännande ,kram

  2. Låter som en härlig dag ! Bra av dig att Gunnar fick måla..;) För det är ju roligare att shoppa! hahah, Jättefina saker gillar hennes skor så mycket ! Jättefin tröja till Oliver ! Och imorgon är det fredag !! Underbart ! Kramar

  3. Finate pjuksen! Jag kan klippa henne!! Ni får väl komma hit?Skulle väl vara kul?!! Å få vattkoppor på köpet om ni inte redan haft?

  4. Jätta snygga skor, skulle också bli glad av ett par rosa. Måste testa om Nova kan ha sina från förra året, men det torde bli att köpa nya för oss också. Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *