Onsdag

Dom små hjälper till att lägga täckpapper på golvet och tejpa lister mm i Olivers rum. Imorgon kommer äntligen den blaskiga och hemska lila färgen som nu är på hans väggar att försvinna förgått och på söndag kommer min kusin hit och hjälper oss att tapetsera en väg i vardera barnens rum med tapeterna som vi beställt.
Det är lite compact living-känsla igen eftersom Olivers möbler och leksaker under dessa dagar spridits ut i vårt hem och han sover nu inne hos oss.

Efter lunch blev det bus på baksidan efter en liten promenad till och från affären.

Pusselstund

Hela äpplen ska det vara, precis som syrran. Tur att han accepterar att man tar bort skalet i alla fall. En bestämd liten herre det där precis som sin syster och sin mamma 😉

Pysseltjejen var i fullgång ikväll igen.
I förrgår gjorde hon ett jättefint kort som hon postade till sin faster som fyller 30 idag.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Finaste syskonen! Eller näst finast då kanske 😉 Jag längtar till Lowe blir liiite äldre och kan leka mer med Vilgot. Krypa runt och riva ner allt han når 😉

    Kram

  2. Vad duktiga dem är som hjälper till för att förbereda inför tapetseringen i helgen. Tror det kommer bli jättefint!Vad duktig Isabella är som pysslar och fixar !Och lill gunnar är verkligen en en liten gunnar..Gud vad han är lik sin pappa på bilden..;)
    Jag saknar dem, sötaste pluttarna !

    Kram på er alla

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *