Onyttig

Det blev en onyttig men uppskattad middag ikväll, nämligen inbakade korvar. Det är ju likasom korv med bröd men bara att man gör brödet själv och lindar in korvarna och sedan gräddar man dom i ugnen. Detta smarta har en kompis visat mig, något hon lärt sig under sin tid i Danmark. Perfekt att bjuda på när man ska ha buffé eller bara många hungriga vänner. Korvarna passar utmärkt till picknicken också. Dom är väldigt mättande också kan jag meddela…. Servera med ketchup, senap, gurkmajonäs, räksallad, grönsallad eller vad man nu önskar och doppa korven. Det är jättegott att variera med olika sorters korvar.

Idag har vi varit på mitt jobb och hälsat på. Jag ska ju snart in och jobba tre månader så jag fixade lite papper inför min lilla återkomst. Barnen busade på och Oliver har kommit in i den blyga perioden och gallskrek nästan varje gång någon pratade med honom om han inte var i min famn. Inte likt honom! Isabella var väldigt oblyg denna gång och höll lite låda, men på en bra nivå. Tack!
I morse när jag frågade om hon ville följa med till mitt jobb idag svarade hon glatt att hon ville och att det skulle bli kul att träffa poliserna. Sedan hör jag “Mamma, det var längesedan vi träffade poliserna. Dom kom när du körde fort med bilen och pratade genom rutan”
Ja vissa saker minns dom minsann!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hhaha..Ja vissa saker glömmer dem inte.;P Hon är för rolig eran lilla tjej! Kommer nog få många roliga skratt när vi är i spaninen ! Underbara unge!Vilken god middag fick ju jag smaka när jag var hos er, så gott och mättande! Ha en härlig fredag !

    Love you!

  2. Haha!! Ja, vissa saker minns dom 😀

    PS. Jag såg ett tips om att man kunde blanda i parmesan och oregano i degen också. Lär ju bli GRYMT gott 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *